20110110

herkes imza yetkisi olan mimar arıyor

Beş yıl önce mezun olmuş bir mimarım. Üni. 2. sınıftan itibaren aktif olarak çalışıyorum. Şuan iş arıyorum. Oldukça iyi sayılabilecek deneyimlerim var. Son bir haftadır telefonum hiç susmuyor. Herkes mimar arıyor. İmza yetkisi olan mimar :)) %51 hisseyle ortak olalım alsana 1500 maaş imza at projelere. 1ocak itibariyle
mimarlar odası mimarlara fatura kesme yükümlülüğü getirmiş. Bürolar tutuşmuş durumda. Buldukları mimara yapışıyorlar. Kendi adıma mesleğimi bu denli küçümseyen bu insanları kınıyorum. Bütün meslektaşlarımada bu tip insanlara pirim vermemeleri için rica ediyorum. Çok riskli ve çok ciddi sonuçlar doğurabilecek bir durum bu unutmayın %99 kar büro sahibinin fakat %100 risk sizin.

isimsiz

1 yorum:

  1. Selam,imza konusunda çok doğru bir açıklama..zaten kendinin olmayan ve hiç bir mimari proje kriterlerine de uymayan ticari bürolarda üretilen ve evrekten öteye hiç bir özelliği olmayan belediye ruhsat projelerine 250 tl karşılığı imza atan ve bu tür bürolara bir de ortak olan tüm iyi niyetli ama ticari deneyimi olmayan,mimarlar % 100 vergi borçları içinde bir süre sonra uğraşmaya başlıyorlar ve bu da onların sonu oluyor ne yazık ki!!!Aman derim!!!İMZACI MİMAR OLMAYIN!!!

    YanıtlaSil