20110104

karşısındakileri aşağılayabilirler çünkü onlar büyük mimarlar

* mimarlık... 1 buçuk ay kadar çalıştım. haftaiçi ve cumartesi; sabah 9 - akşam 18'e kadar çalışılıyordu. Pardon oturuyorduk. iş yok ama nedense patron eleman alıyor.. resmi tatillerde de ofisteydik. benim canımı daha çok sıkansa patronlardı. Öyle büyük ve çok çok büyük mimar ve içmimar ki onlar başka hiç kimse yok.. karşısındakileri aşağılayabilirler çünkü onlar büyük mimarlar.. yanında çalışanlarla egolarını tatmin etmeye
çalışıyorlar. (bu arada aklınızda benim kötü bir mimar olduğuma dair bir izlenim olustuysa diye kendimi savunayım:p; daha önce çalıştığım yerlerde devamlı takdir görmüş biriyim ki bir tanesi piyasada ünlü bir ofis, okul zamanı da btrme prjm tam nottu..) zaten toplamda 4-5 kişi patronlarla beraber ana çekirdeği oluşturan geri kalan durmadan değişir.patron 12de ofise gelir, 4te çıkar ve ofise girer girmez offlamaya başlar. çok ciddiym.. yanında devamlı çalışanlar da devamlı söylenirler herşeye herkese.. ayrıldığım için mutluyum yoksa sinir hastası olabilirdim..

isimsiz

2 yorum:

  1. tam da böyle bi yerde çalışmıştım. hala çıkaracaklarsa ve iş yoksa neden işe alırlar anlayabilmiş değilim. durumu anlayınca arkana bakmadan kaçmak lazım, hatta mümkünse görüşmede.

    YanıtlaSil
  2. görüşmede o kadar iyi ki işveren makyaj çok güzel sorunlar içeri girince ortaya çıkıyor.. bu arada bu yazdığım yer moda da yoğurtçu parkına yakın madem isim veremiyoruz ipucu vereyim dedim :)

    YanıtlaSil