20130718

Çalışırken bir bakmışsın gelmişsin 30 una yaş gitmiş gençlik gitmiş

12/5/2012

Bir insanın kafası bu kadar mı karışık olur.Hep aynı soru devlette mi çalışsam daha iyi özelde mi çalışsam, büromu açsam ve devam etsem daha iyi. Diye insanın aklını hep meşgul eden iki soru. Herkesin aklına gelmiştir muhakkak.
Özelin artıları şunlar büronu açtıktan sonra kademe kademe kazandığın para artabilir. Kötü bir arabaya binerken birden audiye binebilirsin. Tanıdığın kişi sayısı artar ve çevren genişler.İlerleyen yıllarda bürona tekniker alırsın sen de yan gelip yatarsın:) .Bunlar iyi yanları.
Kötü yanları ise gecen-gündüzün ctesi-pazarın yazın-kışın olmaz devamlı ver haaa çalış. Çalışırken bir bakmışsın gelmişsin 30 una yaş gitmiş gençlik gitmiş.Para kazanmışsın ama zaman geçmiş yaşamak istediğini yaşayamamışsın ama ilk gördüğünü ilk seferde alacak para elde etmişsin aldığınıda zevkle kullanamaışsın. Birinin yanında çalışıyorsanız zaten ölmüşsünüz demektir bu yazdıklarımı ikiye katlayın demektir.Daha buna birçok şey ekleyebirsiniz stres, ekonomik krizin çıkıpta işleri etkileme ihtimali olması, her ay düzenli olarak proje işi gelmeyeceği, yaptığınız işin parasını zamanında alamayışınız gibi vs.

En iyisini sizde biliyorsunuz ... Peki ama bu çaba niye bu boşa umutlanmak niye...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder