20101211

cumartesileri yarım gün çalışıyoruzmuş

Bir cumartesi sabahı kar yağarken sıcacık yataktan çıkıp işe gelmek gibisi yok(!).. Bunu paylaşmak istedim. Yaşasın mimarlık... (üstelik yapacak bir iş yokken gelmek daha da anlam katıyor. Neymiş cumartesileri yarım gün çalışıyoruzmuş. Ee ben çalışmıyorum ki şu anda )

isimsiz

2 yorum:

  1. Ctesileri çalışacağım günleri perş den cumada bir yayma başlıyor bende. ha ctesi extradan çalışmışımi ha çalışmamışım..sonuçta değişen birşey yok!!

    YanıtlaSil
  2. İŞLERİ YAYARAK KENDİNİZİ KANDIRMAYIN

    Çalıştığım bir ofiste en tecrübeli olduğumdan mesai saatlerine uymamam patronuma dokunmuyordu ancak diğerlerinin de özenmemesi için patronum birgün bana tamam sen yine herkesten 5 dk sonra çık da bari çalışıyor zannetsinler demişti.

    İşleri istediğin kadar yay.İstersen 1 günlük işi 1 haftada yap.Sonuçta patronunun istediği düzeni bozmaman.Bu sayede senin dışında çalışan arkadaşlarının da sesi çıkmayacak.Bu kafada devam edersen sizi yarıştırır ve bir süre sonra atılmamak için cumartesileri ve pazarları da hevesle gider ve akşama kadar eşşek gibi çalışırsın.

    Asıl önemli olan hayatının önemli bir kısmını işyerinde geçirmektense haftanın 4-5 günü çok yoğun çalışarak kalan vaktinde istediğini yapmak ve buna yetecek para kazanmak.Bence bu konuyu mesai arkadaşlarınla birlikte bir öneri geliştirip açık açık konuşmalısınız.

    YanıtlaSil