20101216

aldığımız maaşları yayınlarsak bir başlangıç yapabiliriz

Merhaba bir önceki yazıya ithafen...
5 senedir çalışıyorum ve etrafımdakilerin maaşlarından haberim yok. bu özellikle gizli tutuluyor ki yaygara kopmasın. belki hepimiz kaç senelik tecrübemiz olduğunu ve aldığımız maaşları yayınlarsak bir başlangıç yapabiliriz.
5 sene - 3100 TL

isimsiz

11 yorum:

  1. sen yine şanslıymışsın 7 senelik tecrübem var. 2.5 senedir aynı işyerindeyim ve zam almadım maaşım 2500 tl

    YanıtlaSil
  2. 2 sene 2000 TL (yol yok, yemek yok, sigorta asgari)

    YanıtlaSil
  3. 5 senelik tecrübe, 2300 tl maaş + asgariden sigorta. 2 senedir zam yok.

    YanıtlaSil
  4. merhaba,
    bir kısmını okul hayatımla beraber sürdürdüğüm 3.5 senelik iş tecrübem var, çoğunluğu ağır şantiye koşulları olmak üzere. son 3 aydır yine bir şantiyede çalışıyorum, anlatacak şartlarının bile varolmadığı. aldığım maaş 1.300 TL. yol masrafı da bana ait. aa pardon bir de sigortam var.. ne mutlu bize.. okulum ise İstanbul Teknik Üniversitesi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçmiş zamana ait bir yazı ama...
      bu kadar da olmaz ki dedim :o
      İTÜ mezunu olup da, bu maaşa oha denmez de ne denir?

      Sil
  5. sanıyorum alınan maaşlarda şehirlerde önemli bir etken..ben şu an izmir deyim..maaşlar yukarıda ki rakamlara yaklaşmıyor..

    YanıtlaSil
  6. Kurumsal bi firmada yeni işe başladım. Toplamda 3senelik tecrübem var.2300 maaş + servis + maaş üzerinden sigorta...Çalışma saatleri haftada 60saati bulsada halime şükretmeliyim sanırım.

    YanıtlaSil
  7. ben 1 yıllık mezunum ve aldığım maaş 1.250tl arkadaşlarım arasında daha yüksek alan(2.000tl)da var. 800tl alan da var...

    YanıtlaSil
  8. iki yıllık tecrubem var. 1750tl ye anlaştık ama okula gittiğim günler düşünce 1400tl alıyorum. yol yok, sigorta asgari

    YanıtlaSil
  9. bir yıldır çalışıyorum, izmirdeyim 1750 tl alıyorum ve sigortam maaşım üzerinden yatıyor. yol bana, yemek onlara ait.

    YanıtlaSil
  10. 6 yıldır çalışıyorum, ilk 5 yıl özel sektörede çalıştım , geçtiğimiz yıldan bu yana memur olarak çalışıyorum aylık maaşımı ek ödemelerle birlikte 3110 civarı, haftasonum bana kalıyoru, birçok mimar arkadaşım memurluğa önyargıyla bakıyor, çalıştığınız kuruma göre değişmekle birlikte uğraştığınız işler sanıldığı gibi sıkıcı değil yada boş oturmuyoruz diyebilirm. Özel sektördeki kadar yoğun çalışmadığınız için de mesleki anlamda kendinizi geliştirecek bolca vaktiniz var. Herkeze tavsiye ediyorum...:)

    YanıtlaSil